ARTICLES

Benvingut a garoina.com ( “Lloc Web “) , un servei interactiu en línia operat per Garoina , SL i les seves filials ( “nosaltres ” , ” ens ” o ” nostre” ) . Si us plau , llegiu el següent per aprendre més sobre la nostra Política de Privacitat, la qual inclou el compliment de Drets de Privacitat.

Nosaltres respectem la seva privacitat i estem compromesos a protegir la informació d’identificació personal que vostè ens pot proporcionar a través del nostre lloc web . Hem adoptat aquesta Política de Privacitat ( ” Política de Privadesa” ) per explicar quina informació pot ser recopilada en el nostre lloc web, com fem servir aquesta informació , i sota quines circumstàncies ho pot divulgar la informació a tercers . Aquesta Política de privadesa s’aplica únicament a la informació que hem recopilat a través del nostre lloc web i no s’aplica a la nostra col · lecció d’informació d’altres fonts .

Aquesta Política de Privacitat, juntament amb les condicions d’ús publicades al nostre lloc web , estableix les normes generals i les polítiques que regeixen l’ús del nostre lloc web . Depenent de les seves activitats en visitar el nostre lloc web , vostè pot ser obligat a acceptar els termes i condicions addicionals.

En general , mantenim aquesta política de privacitat publicada al nostre lloc web i vostè ha de revisar amb freqüència, ja que pot canviar de tant en tant sense previ avís. Tots els canvis es faran efectius immediatament després de la publicació de la Política de privacitat . A ACCEDIR AL NOSTRE LLOC WEB , VOSTÈ ESTÀ D’ACORD AMB AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT . SI NO ESTÀ D’ACORD AMB AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT , O DE QUALSEVOL CANVI QUE POSTERIORMENT REALITZI , NO ACCEDIU AL NOSTRE LLOC WEB . Si, en qualsevol moment , vam decidir utilitzar la informació personal identificable d’una manera substancialment diferent al que es va dir en el moment de la seva recollida , us ho notificarem per correu electrònic a l’ última adreça de correu electrònic que ens hagi proporcionat . Vostè disposarà d’una opció quant a si s’utilitza la informació d’aquesta manera diferent . Farem servir la informació d’acord amb la Política de Privacitat sota els quals es va recopilar la informació de si s’opta per la nova política .

A. INFORMACIÓ QUE RECOLLIM

El nostre lloc web en general recull dos tipus d’informació sobre vostè : ( a ) la informació que proporcioneu que l’identifiqui personalment , i ( b ) la informació que no l’identifica personalment , que nosaltres recopilem quan vostè visita el nostre lloc web o que vostè ens proporciona .

( 1) Informació d’identificació personal : La nostra definició d’informació personalment identificable inclou qualsevol informació que pugui ser usada per identificar o contactar amb vostè específicament , com el seu nom , adreça postal, número de telèfon , etc . Com a política general , no recopilem la seva informació d’identificació personal quan vostè visita el nostre lloc web . En certes circumstàncies és possible sol · licitar en relació amb una funció , programa , promoció o algun altre aspecte del nostre lloc web . Per exemple , vostè pot : ( a) proporcionar el seu nom , adreça postal / enviament , adreça de correu electrònic , número de targeta de crèdit i número de telèfon a registrar al nostre lloc web , utilitzant la nostra botiga online , o en connexió amb una entrada de la competència , ( b ) proporcionar certa informació demogràfica sobre vostè ( per exemple , edat , sexe , preferències de compra , freqüència d’ús, etc . ) en participar en una enquesta , sondeig o unir-se a un club , o (c ) publicar un comentari general i / o recomanació del nostre lloc web . Aquesta a la seva elecció proporcionar o no aquesta informació, però , en molts casos, aquest tipus d’informació es requereix per participar en algunes activitats concretes , adonar-se un benefici que pot oferir , o accedir a determinats continguts en el nostre lloc web .

( 2) Informació no personal : La nostra definició d’informació no personal és qualsevol informació que no l’identifica personalment . La informació no personal pot incloure certa informació d’identificació personal que s’ha de – identificat , és a dir , informació que s’ha convertit en anònima . Obtenim informació no personal sobre vostè de la informació que vostè ens proporciona , ja sigui per separat o juntament amb la seva informació d’identificació personal . També es recopilen automàticament certa informació no personal de vostè quan vostè accedeix al nostre lloc web . Aquesta informació pot incloure, entre altres coses , les adreces IP , el tipus de navegador que utilitza ( per exemple, Internet Explorer , Firefox , Safari , etc . ) , El lloc web de tercers des que es va originar la seva visita, el sistema operatiu que vostè estigui utilitzant ( per exemple , Windows Vista , Windows XP , Mac OS , etc . ) , el nom de domini del seu proveïdor de serveis d’Internet ( per exemple , America Online , NetZero , etc . ) , els termes de cerca que utilitza al nostre lloc web , les pàgines web específiques que visita , i la durada de les visites .

B. COM PODEM UTILITZAR I COMPARTIR LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

( 1) Informació d’identificació personal : La informació d’identificació personal que vostè ens presenta és generalment utilitzat per dur a terme les seves peticions , respondre a les seves preguntes , donar-li un millor servei , o d’altres formes associades a les circumstàncies en què ens ha facilitat la informació . També podem utilitzar aquesta informació per a més tard posar-nos en contacte amb vostè, com ara servei al client , que li proporcionem informació promocional dels nostres productes o els de la nostra empresa matriu , filials o altres societats filials (” empreses afiliades” ) , o per comunicar-nos amb vostè sobre el contingut o informació que vostè hagi publicat o compartit amb nosaltres a través del nostre lloc web . Vostè pot optar per no rebre informació promocional de nosaltres o les nostres empreses afiliades , o directament que no compartim la seva informació amb companyies afiliades , com s’estableix a continuació .

En certs casos , també podem compartir la seva informació personal amb els nostres proveïdors de tercers per realitzar funcions en el nostre nom ( o en representació de les nostres empreses afiliades ) , per exemple, els venedors que processen comandes amb targeta de crèdit , lliurar les nostres mercaderies , administrar les nostres promocions , comercialització o assistència promocional , analitzar les nostres dades , ajudar amb el servei al client, etc . Els nostres venedors es comprometen a utilitzar aquesta informació , i compartir informació amb ells , només per portar a terme les nostres peticions . A més , podem compartir la seva informació personal amb els patrocinadors participants a un programa o promoció ( per exemple , un sorteig o concurs ) que s’introdueix a través del nostre lloc web, així com amb tercers que ens assisteixen en la utilització del contingut o informació que vostè hagi publicat o comparteix amb nosaltres a través del nostre lloc web ( per exemple , empreses de producció ) . A més , podem compartir la seva informació personal amb tercers com ara els nostres socis de promoció i altres amb els que tenim la comercialització o altres relacions . Llevat del que disposa la present Política de Privacitat, les Condicions d’Ús, o com s’estableix al moment d’enviar la informació, la informació d’identificació personal no es proporcionarà o venuda a tercers sense el seu consentiment previ .

( 2) Informació no personal : Utilitzem informació no personal en una varietat de maneres , incloent per ajudar a analitzar el trànsit del lloc , entendre les necessitats del client i les tendències , dur a terme activitats específiques de promoció , i per millorar els nostres serveis . Podem utilitzar la seva informació no personal per si mateix o afegir amb la informació que hem obtingut dels altres . Podem compartir la seva informació no personal amb les nostres empreses afiliades i terceres parts per assolir aquests objectius i altres , però recordeu que la informació agregada és informació anònima que no l’identifica personalment .

C. ALTRES USOS I INFORMACIÓ

( 1) Les adreces IP : Una adreça IP és un nombre que s’assigna automàticament al seu ordinador quan vostè navega per Internet . Servidors Web ( computadores que ” serveixen” les pàgines web ) identifiquen automàticament l’ordinador per la seva adreça IP . Quan els visitants demanen pàgines del nostre lloc web , els nostres servidors solen registrar les seves adreces IP . Nosaltres recollim adreces IP per a fins d’administració del sistema , per reportar informació no personal agregada als altres, i per fer un seguiment de l’ús del nostre lloc web . Les adreces IP es consideren informació no personal i també pot ser compartida segons el que disposa anteriorment . No és la nostra pràctica vincular les adreces IP a res personalment identificable , és a dir , la sessió del visitant es registra , però el visitant roman anònim per a nosaltres . No obstant això , ens reservem el dret d’utilitzar les adreces IP per identificar un visitant quan creiem que és necessari per fer complir les normes del nostre lloc web o per: (a ) complir amb una sol · licitud del govern , ( b ) complir els requisits de la llei o procés jurídic , ( c ) protegir o defensar els nostres drets legals o de propietat , al nostre lloc web o altres usuaris , o (d ) en cas d’emergència per protegir la salut i seguretat dels usuaris del nostre lloc web o el públic en general .

( 2) Galetes , etc . : Les “cookies ” són petits arxius de text d’una pàgina web que s’emmagatzemen en el seu disc dur . Aquests arxius de text fan ús del nostre lloc web més convenient , entre altres coses , desis i preferències. Les galetes en general no contenen cap informació d’identificació personal . Podem analitzar la informació obtinguda a partir d’aquestes galetes i altres eines tecnològiques que utilitzem ( com clear gifs / web Beacons ) i combinar aquesta informació amb les dades proporcionades per vostè o per un tercer. Podem oferir els nostres anàlisi i certa informació no personal a tercers (que al seu torn pot utilitzar aquesta informació per oferir publicitat adaptada als seus interessos ) , però això no implica revelar cap informació personal identificable . Tingueu en compte que els anunciants que serveixen anuncis al nostre lloc web i altres proveïdors de contingut que serveixi el contingut del nostre lloc web poden també utilitzar els seus propis cookies i altres eines tecnològiques que estan subjectes a les polítiques de privacitat dels anunciants .

Si vostè està preocupat per l’emmagatzematge i l’ús de cookies , pot configurar el seu navegador d’Internet perquè li avisi i sol · liciti la seva aprovació cada vegada que una galeta és enviada a la unitat de disc dur. També pot eliminar una galeta manualment a través del seu navegador d’Internet o altres programes . Tingueu en compte, però , que algunes parts del nostre lloc web potser no funcioni correctament , o no estigui disponible per a vostè si vostè es nega a acceptar una cookie o decideix desactivar l’acceptació de cookies .

( 3) Les comunicacions per correu electrònic : Si vostè ens envia un correu electrònic amb preguntes o comentaris , podem utilitzar la seva informació personal per ajudar-vos o comentaris , i podem guardar les seves preguntes o comentaris per a futures referències . Per raons de seguretat , no es recomana que envieu informació personal , com contrasenyes , números de la seguretat social , o la informació de compte bancari , a nosaltres per correu electrònic . No obstant això , més enllà de la nostra resposta a aquest tipus de correu electrònic , no és la nostra pràctica habitual enviar correu electrònic a menys que vostè sol · liciti un servei o es registri per a una característica que implica comunicacions per correu electrònic , per exemple actualitzacions de productes , atenció al client, etc . , o el seu consentiment per a ser contactat per correu electrònic per a un propòsit particular . En certs casos , podem oferir l’opció de configurar les seves preferències per rebre comunicacions per correu electrònic , és a dir , d’acord amb algunes de les comunicacions , però no altres .

( 4) Transferència d’Actius : A mesura que continuem desenvolupant el nostre negoci , podem vendre o comprar actius . Si una altra entitat adquireix nosaltres o tots (o gairebé tots ) dels seus actius , la informació d’identificació personal i la informació no personal que tenim sobre vostè seran transferits i utilitzats per l’entitat adquirent , encara que prendrem les mesures raonables per assegurar-se que la seva preferències se segueixen .

(5 ) Altres : No obstant això qualsevol cosa en contra en aquest document , ens reservem el dret de fer pública qualsevol informació d’identificació personal o no personal sobre vostè si estem obligats a fer-ho per llei , pel que fa als drets d’autor o altres reclamacions de infracció de propietat intel · lectual , o si creiem que aquesta acció és necessària per: ( a ) complir amb una sol · licitud del govern , ( b ) complir amb els requisits de la llei o un procés legal , ( c ) protegir o defensar els nostres drets legals o de propietat del nostre lloc web o altres usuaris o (d ) en cas d’emergència per protegir la salut i seguretat dels usuaris del nostre lloc web o el públic en general .

D. FÒRUMS PÚBLICS

Podem oferir sales de xat , blogs , fòrums , taulers d’anuncis o fòrums públics similars on vostè i altres usuaris del nostre lloc web pot comunicar-se. Les proteccions descrites en aquesta Política de privacitat no s’apliquen quan vostè proporciona informació ( incloent informació personal ) en relació amb l’ús d’aquests fòrums públics . Podem usar la seva informació d’identificació personal i no personal sobre vostè per identificar amb un anunci en un fòrum públic . Qualsevol informació que vostè comparteix en un fòrum públic és informació pública i pot ser vist o recollit per qualsevol persona , fins i tot a tercers que no compleixin amb la nostra Política de Privacitat. No som responsables dels esdeveniments derivats de la distribució de qualsevol informació que vostè decideixi publicar o compartir a través del nostre lloc web .

E. FILLS

Les característiques , programes , promocions i altres aspectes del nostre lloc web que requereixin la presentació de la informació d’identificació personal que no estan destinats als infants . Nosaltres no recopilem informació personal identificable de nens menors de 13 anys . Si vostè és un pare o tutor d’un nen menor de 13 anys i creu que ell o ella ha revelat informació personalment identificable per a nosaltres , si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic o l’adreça postal indicada a dalt. Un pare o tutor d’un nen menor de 13 anys pot revisar i sol · licitar l’eliminació de la informació d’aquests nens , així com prohibir l’ ús dels mateixos .

F. MANTENIR LA SEVA INFORMACIÓ SEGURA

Hem implementat mesures de seguretat que considerem raonables i apropiades per protegir contra la pèrdua , mal ús i alteració de la informació sota el nostre control . Tingueu en compte, però , que mentre ens esforcem per protegir la seva informació personal i privacitat , no podem garantir la seguretat de cap informació que vostè divulgui o transmeti a nosaltres en línia i no som responsables pel robatori , destrucció o divulgació inadvertida de la seva informació d’identificació personal . En el desafortunat cas que el seu ” informació personalment identificable ” està en perill , podem notificar per correu electrònic ( a la nostra sencera i absoluta discreció ) a l’última adreça de correu electrònic que ens hagi facilitat , però, els retards en la notificació pot ocórrer mentre prenem les mesures necessàries per determinar l’abast de la infracció i restaurar la integritat raonable del sistema, així com per les necessitats legítimes d’aplicació de la llei si la notificació impedís una investigació criminal . De tant en tant avaluem nova tecnologia per protegir la informació , i si escau , actualitzem els nostres sistemes de seguretat de la informació .

G. ALTRES LLOCS / ENLLAÇOS

El nostre lloc web pot contenir vincles o enllaços amb altres llocs web de tercers que no controlen o mantenen , com en relació amb la compra dels productes esmentats en el nostre lloc web i els bàners . No ens fem responsables per les pràctiques de privacitat utilitzades per qualsevol lloc web de tercers . L’animem a que tingui en compte quan surti del nostre lloc web i que llegeixin les declaracions de privacitat de tots els llocs web de tercers abans d’enviar qualsevol informació personal identificable .

H. INFORMACIÓ I CONTACTE

Pot comunicar-se amb nosaltres com a l’adreça de correu electrònic o l’adreça postal que apareix a dalt si : ( a ) vostè té alguna pregunta o comentari sobre la nostra Política de Privacitat, ( b ) vol fer correccions a la informació d’identificació personal que vostè ha proporcionat , (c ) que vulgui optar per no rebre comunicacions comercials futures , incloent correus electrònics , de nosaltres o les nostres empreses afiliades , o (d ) vol retirar el seu consentiment per compartir la seva informació personal amb altres persones .

Nosaltres respondrem a la seva sol · licitud i , en el cas apropiat, realitzarem el canvi sol · licitat en les nostres bases de dades actives tan aviat com sigui raonablement possible . Si us plau , tingui en compte que pot no ser capaç de complir amb certes peticions alhora que permet l’accés a certs beneficis i característiques del nostre lloc web .

I. DECLARACIÓ ÚNICA

Aquesta Política de Privacitat tal com va ser anunciat en aquest lloc web és l’única declaració de la nostra política de privacitat respecte a aquest lloc web , i cap resum , modificació , actualització o una altra versió del mateix , o declaració de privacitat o d’una altra política , de qualsevol forma , és vàlid a menys que publiquem una política nova o revisada a la web. Tingueu en compte que els anunciants que serveixen anuncis al nostre lloc web i altres proveïdors de contingut poden també utilitzar els seus propis cookies i altres eines tecnològiques que estan subjectes a les polítiques de privacitat dels anunciants , no a aquesta Política de Privacitat.

Si vostè està preocupat per l’emmagatzematge i l’ús de cookies , pot configurar el seu navegador d’Internet perquè li avisi i sol · liciti la seva aprovació cada vegada que una galeta és enviada a la unitat de disc dur. També pot eliminar una galeta manualment a través del seu navegador d’Internet o altres programes . Tingueu en compte, però , que algunes parts del nostre lloc web potser no funcioni correctament , o no estigui disponible per a vostè si vostè es nega a acceptar una cookie o decideix desactivar l’acceptació de cookies .

( 3) Les comunicacions per correu electrònic : Si vostè ens envia un correu electrònic amb preguntes o comentaris , podem utilitzar la seva informació personal per ajudar-vos o comentaris , i podem guardar les seves preguntes o comentaris per a futures referències . Per raons de seguretat , no es recomana que envieu informació personal , com contrasenyes , números de la seguretat social , o la informació de compte bancari , a nosaltres per correu electrònic . No obstant això , més enllà de la nostra resposta a aquest tipus de correu electrònic , no és la nostra pràctica habitual enviar correu electrònic a menys que vostè sol · liciti un servei o es registri per a una característica que implica comunicacions per correu electrònic , per exemple actualitzacions de productes , atenció al client, etc . , o el seu consentiment per a ser contactat per correu electrònic per a un propòsit particular . En certs casos , podem oferir l’opció de configurar les seves preferències per rebre comunicacions per correu electrònic , és a dir , d’acord amb algunes de les comunicacions , però no altres .

( 4) Transferència d’Actius : A mesura que continuem desenvolupant el nostre negoci , podem vendre o comprar actius . Si una altra entitat adquireix nosaltres o tots (o gairebé tots ) dels seus actius , la informació d’identificació personal i la informació no personal que tenim sobre vostè seran transferits i utilitzats per l’entitat adquirent , encara que prendrem les mesures raonables per assegurar-se que la seva preferències se segueixen .

(5 ) Altres : No obstant això qualsevol cosa en contra en aquest document , ens reservem el dret de fer pública qualsevol informació d’identificació personal o no personal sobre vostè si estem obligats a fer-ho per llei , pel que fa als drets d’autor o altres reclamacions de infracció de propietat intel · lectual , o si creiem que aquesta acció és necessària per: ( a ) complir amb una sol · licitud del govern , ( b ) complir amb els requisits de la llei o un procés legal , ( c ) protegir o defensar els nostres drets legals o de propietat del nostre lloc web o altres usuaris o (d ) en cas d’emergència per protegir la salut i seguretat dels usuaris del nostre lloc web o el públic en general .