ARTICLES

1 . INTRODUCCIÓ I ACCEPTACIÓ

Benvingut a garoina.com ( “Lloc Web “) , un servei interactiu en línia operat per Garoina , SL i les seves filials ( ” ens ” , “nosaltres ” o “nosaltres “) . SI US PLAU LLEGIU AQUESTES CONDICIONS D’ÚS ABANS D’UTILITZAR AQUEST LLOC WEB . A ACCEDIR I / O UTILITZAR EL LLOC WEB , VOSTÈ ESTÀ D’ACORD EN COMPLIR AMB LES CONDICIONS D’ ÚS . SI NO ESTÀ D’ACORD AMB LES CONDICIONS D’ ÚS , NO ACCEDIU NI UTILITZI EL LLOC. Vostè accepta que aquestes Condicions d’Ús estan suportades per títol onerós , la recepció i suficiència de la qual vostè reconeix . Aquesta consideració inclou , sense limitació , el seu ús del lloc web i dels materials i la informació disponible sobre la mateixa , i la possibilitat de publicació o publicitat de la teva Contingut d’Usuari ( com es defineix en la secció 5 ) . A més d’aquestes condicions d’ús, hem establert una Política de Privacitat per explicar com recollim i utilitzem la informació sobre tu . Una còpia d’aquesta política de privacitat es pot trobar aquí i s’incorpora per referència en aquests termes d’ús. En accedir o utilitzar el Lloc Web , vostè també està acceptant el seu reconeixement i acceptació de la nostra Política de Privacitat.

2 . PROPIETAT INTEL · LECTUAL

El lloc web inclou contingut ( i treballs derivats o millores del mateix) , incloent , però no limitat a , els textos , il · lustracions , arxius , imatges , programari, guions , gràfics , fotos , sons , música , vídeos , informació , contingut, materials , productes , serveis , adreces URL , tecnologia , documentació i elements interactius ( col · lectivament , el “Contingut del lloc “) ( i tots els drets de propietat intel · lectual sobre els mateixos ) són propietat nostra , els nostres llicenciataris , o ambdues coses . A més , totes les marques registrades , marques de servei , noms comercials i imatge comercial que poguessin aparèixer al Lloc Web són propietat nostra , els nostres llicenciataris , o ambdues coses . A excepció dels drets d’ús limitats concedits a vostè en aquestes Condicions d’Ús, no adquirirà cap dret , títol o interès en el lloc web o qualsevol contingut del lloc web . Tots els drets no concedits expressament en aquestes Condicions d’Ús estan expressament reservats .

3 . ACCÉS AL LLOC WEB I ÚS

( A) L’accés a la Pàgina Web, incloent , sense limitació , el contingut del lloc web es proporciona per la seva informació i ús personal , no comercial . En utilitzar el Lloc Web , vostè accepta complir amb totes les lleis federals , estatals i locals , incloent sense limitació , el dret d’autor . A excepció del que expressament permès en aquestes Condicions d’Ús, vostè no pot utilitzar , reproduir , distribuir o crear treballs derivats basats en , mostrar públicament , executar públicament , publicar, transmetre , o d’una altra manera explotar continguts del lloc web per a cap propòsit sense el consentiment previ per escrit de nosaltres o , en el cas de continguts de tercers , el seu amo respectiu . En certs casos , és possible que li permetin descarregar o imprimir contingut del lloc web o de tots dos. En aquest cas , vostè pot descarregar o imprimir ( segons el cas ) una còpia del contingut del lloc web per al seu ús personal , no comercial . Vostè reconeix que no adquireix cap dret de propietat a descarregar o imprimir contingut del lloc web .

( B ) D’altra banda , a excepció del que expressament permès en aquestes Condicions d’Ús, vostè no pot : ( i) suprimir , alterar , cobrir, o distorsionar qualsevol dret d’autor , marca registrada o qualsevol altre dret de propietat sobre el contingut del lloc web , ( ii ) eludir , desactivar o interferir amb funcions relacionades amb la seguretat del lloc web , incloent sense limitació , les característiques que impedeixin o limitin l’ús o còpia de qualsevol contingut o que estableixen limitacions en l’ ús del contingut del lloc web, ( iii ) l’ús d’un dispositiu automàtic ( com un ” robot” o ” spiders “) o procés manual per copiar el Lloc Web per a qualsevol propòsit sense el nostre permís exprés per escrit . No obstant això , s’atorga als motors de cerca públics permís per utilitzar dispositius automàtics (com ” robots” o ” spiders ” ) per copiar contingut del lloc web amb l’únic propòsit de crear ( i només en la mesura necessària ) un índex de recerca de la pàgina web . Ens reservem el dret de revocar aquest permís ( general o específic ) en qualsevol moment , ( iv ) recollir o emmagatzemar qualsevol informació d’identificació personal de la Pàgina Web , incloent , sense limitació , els noms d’usuari, contrasenyes , adreces de correu electrònic , ( v ) sol · licitar a altres usuaris a unir-se o ser membres de qualsevol altre servei comercial en línia o una altra organització sense el nostre consentiment previ per escrit , (vi ) intentar o interferir amb el bon funcionament del lloc web o menyscabar , sobrecarregar o desactivar la mateixa , ( vii ) descompilar , fer enginyeria inversa , o desassemblar qualsevol part de qualsevol lloc web , ( viii ) l’ús de la xarxa de monitorització de programari per determinar l’arquitectura o extreure les dades d’ús del lloc web , ( ix) encoratjar una conducta que violi qualsevol llei local , estatal o federal , ja sigui civil o penal , o fer-se passar per un altre usuari , persona o entitat ( per exemple, mitjançant la subscripció d’una altra persona ( tal com es defineix en la secció 4 ( B ) ) sense permís , etc . ) , ( x ) violar les lleis d’exportació d’Espanya , incloent sense limitació , violacions de la Llei d’Administració d’Exportacions i el Reglament d’Administració d’Exportacions , administrades pel Departament de Comerç , o ( xi ) participar en qualsevol conducta que restringeixi o inhibeixi a qualsevol altre usuari persona o entitat d’usar o gaudir del lloc web .

( C ) Vostè es compromet a cooperar plenament amb nosaltres per investigar qualsevol activitat sospitosa o real que està en violació d’aquests Termes d’ús .

4 . REGISTRE D’USUARIS

(A ) Per tal de tenir accés o utilitzar algunes funcions del Lloc Web , potser hagi de ser un usuari registrat . Si vostè és menor de l’edat de 18 anys , llavors no se’ls permet registrar-se com usuari o que enviï informació personal .

( B ) Si es converteix en un usuari registrat , vostè proporcionarà informació veraç , exacta i completa al registre . Durant el registre , es crearà un nom d’usuari i contrasenya (la ” Membres “) , que pot permetre l’accés a certes àrees de la pàgina web que no està disponible per a usuaris no registrats . Vostè és responsable de protegir i mantenir la confidencialitat de la seva membresía . Vostè és l’únic responsable de l’activitat que passi sota la seva afiliació , ja sigui o no que hagi autoritzat l’activitat . Vostè es compromet a notificar immediatament a l’adreça que apareix a dalt de qualsevol violació de seguretat o ús no autoritzat de la seva membresía .

5 . CONTINGUT DE L’USUARI

( A) És possible que ara o en el futur els usuaris rebin permís per publicar , carregar , transmetre a través de, o posar a disposició al lloc web ( en endavant, ” enviar” ) missatges , textos , imatges , arxius , imatges , gràfics , fotos, comentaris , sons , música , vídeos , informació , contingut , i / o altres materials ( “Contingut de l’Usuari ” ) . Sens perjudici dels drets i la llicència que atorga el present document , vostè conserva tots els drets , títols i interessos sobre el seu contingut d ‘usuari . No es garanteix cap tipus de confidencialitat respecte al contingut d’usuari , encara que no està publicat en el lloc web . És l’únic responsable de vigilar i protegir els drets de propietat intel · lectual que pugui tenir en el seu contingut d’usuari , i no acceptem cap responsabilitat pels mateixos .

( B ) No es presentarà cap Contingut d’usuari protegit per drets d’autor, marca registrada , patent, secret comercial , dret moral o una altra propietat intel · lectual o dret de propietat sense el permís exprés del titular del respectiu dret . Vostè és l’únic responsable de qualsevol dany que resulti de la seva incompliment a obtenir el permís o de qualsevol altre dany resultant de Contingut d’Usuari que vostè enviï .

( C ) No es presentarà cap contingut que : ( i) violi o infringeixi cap manera a la dels drets de tercers , incloent , però no limitat a , els drets d’autor , marca registrada , patent, secret comercial , dret moral , o altra propietat intel · lectual o dret de propietat de qualsevol persona o entitat , ( ii ) suplanti a una altra , o sigui il · legal , amenaçador , abusiu , calumniós , difamatori , invasor de la privacitat o drets de publicitat , vulgar , obscè , pornogràfic , profà , o d’una altra manera desagradable , ( iii ) encoratgi conductes que puguin constituir una ofensa criminal , donar lloc a responsabilitat civil o violar qualsevol llei , ( iv ) una publicitat de béns o serveis , o una sol · licitud de fons , ( v ) conté informació personal , tal com missatges que identifiquen números de telèfon , números de seguretat social , números de compte , adreces o referències de l’ocupador , ( vi) conté una fórmula , instruccions o consells que pugui causar dany o lesió , o ( vii ) una cadena de cartes de qualsevol tipus . A més , qualsevol conducta d’un usuari que , en la nostra única discreció restringeixi o inhibeixi a qualsevol altre usuari d’utilitzar o gaudir del lloc web no seran permesos .

( D ) En enviar contingut d ‘usuari per a nosaltres , al mateix temps que aquest anunci , vostè automàticament concedeix o garanteix que el propietari ha concedit expressament a nosaltres una llicència mundial , lliure de regalies , perpètua , irrevocable , no exclusiva i totalment de ple dret i transferible , així com la llicència per utilitzar, reproduir , distribuir o crear treballs derivats basats en ( incloent , sense limitació , traduccions ) , mostrar públicament , executar públicament , transmetre i publicar el Contingut d’Usuari ( en tot o en part ) com nosaltres , els nostres propis criteris , considerem apropiades , incloent sense limitació , (1 ) en relació amb el nostre negoci , i ( 2) en relació amb els negocis dels nostres successors , empreses matrius , subsidiàries , i les seves empreses relacionades . Podem exercir aquest subsidi en qualsevol format , mitjà o tecnologia coneguda ara o desenvolupada més tard pel terme complet de qualsevol dret d’autor que pugui existir en aquest Contingut d’Usuari. D’altra banda , també concedir a altres usuaris permís per accedir al seu contingut d ‘usuari i per utilitzar , reproduir, distribuir o crear treballs derivats basats en , mostrar públicament , executar públicament , transmetre i publicar el seu contingut d’usuari per a ús personal , no comercial segons ho permeti la funcionalitat del lloc web i les presents Condicions d’ús.

( I ) En enviar Contingut de l’usuari , també ens concedeix el dret , però no l’obligació , d’utilitzar la seva informació biogràfica , incloent sense limitació , el seu nom i la ubicació geogràfica en relació amb la transmissió , impressió , en línia , o qualsevol altre ús o publicació de la seva Contingut del usuari . No obstant això , vostè renúncia a qualsevol reclam que pugui tenir ara o més tard en qualsevol jurisdicció als anomenats ” drets morals ” o drets de “dret moral ” en relació amb el Contingut d’Usuari .

( F ) Ens reservem el dret a mostrar anuncis en relació amb el seu contingut d’usuari i utilitzar el seu contingut d’usuari amb finalitats publicitàries i promocionals . Vostè reconeix i accepta que el Contingut d’Usuari pot ser inclosos en els llocs web i xarxes de publicitat dels nostres socis de distribució i de tercers proveïdors de serveis ( incloent als seus usuaris intermedis ) .

( G ) Tenim el dret , però no l’obligació , de supervisar el Contingut d’Usuari . Tenim el dret , a la nostra discreció i per qualsevol motiu d’editar , negar-nos a publicar , eliminar o desactivar l’accés a qualsevol Contingut d’Usuari.

6 . LLOC WEB I ENLLAÇOS DE TERCERS

(A ) Oferim el Lloc Web , incloent , sense limitació Contingut del web , amb fins educatius , d’entreteniment informatiu i només per a promoció . No pots confiar en qualsevol informació i opinions expressades en qualsevol del nostre lloc web per a cap altre propòsit . En tots els casos , és la seva responsabilitat avaluar l’exactitud , puntualitat , integritat o utilitat dels continguts del lloc web . En cap cas serem responsables per qualsevol pèrdua o dany causat per la seva confiança en qualsevol informació del Web .

( B ) En molts casos , al Contingut Web inclourà contingut publicat per un tercer o que representen les opinions i judicis d’un tercer . Nosaltres no avalem , ni garantim , i no ens fem responsables de l’exactitud , actualitat , integritat o fiabilitat de qualsevol opinió , consell o declaració feta en el Lloc Web per qualsevol persona que no sigui empleat o publicadors autoritzats actuant en la seva capacitat oficial .

( C) Si hi ha una disputa entre persones que accedeixin al lloc web o de les persones que accedeixen a la web i qualsevol tercer , vostè entén i accepta que no tenim cap obligació de participar. Si hi ha una disputa , vostè ens allibera als nostres funcionaris , directors , empleats , pares , socis , successors , agents , filials , subsidiàries , i les seves empreses vinculades de les reclamacions , demandes i danys de qualsevol tipus o naturalesa que sorgeixin de , relatius a , o relacionats d’alguna manera amb aquest conflicte .

( D ) El lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web mantinguts per tercers . Nosaltres no operem ni controlem en cap sentit , ni necessàriament aprovar el contingut que es troba en aquests llocs web de tercers . Vostè assumeix tota la responsabilitat per l’ús dels enllaços de tercers . No ens fem responsables de qualsevol contingut publicat en llocs web de tercers o per qualsevol pèrdua o dany de qualsevol tipus incorreguts com a resultat de les seves interaccions amb tercers o la seva pàgina web .

7 . INDEMNITZACIÓ

Vostè es compromet a indemnitzar i mantenir indemne , així com als seus funcionaris, directors , empleats , pares , socis , successors , agents , distribuïdors , filials , subsidiàries , i les seves empreses vinculades de i contra qualsevol i tot reclam , responsabilitats , pèrdues , danys , obligacions , els costos i despeses ( incloent honoraris raonables d’advocats i costes ) que sorgeixin de , relacionats amb , o que puguin sorgir en relació amb : ( i) l’accés o ús del Lloc Web , ( ii ) Contingut d’usuari proporcionada per vostè o per mitjà d’ l’ús de la seva membresía , ( iii ) qualsevol violació real o suposada o incompliment per part d’aquests Termes d’Ús, ( iv ) qualsevol incompliment real o suposat de qualsevol representació , garantia o conveni que ha fet amb nosaltres , o ( v ) els seus actes o omissions . Vostè es compromet a cooperar plenament amb nosaltres en la defensa de qualsevol demanda .

 

8 . RENÚNCIES

( A) VOSTÈ ESTÀ D’ACORD EN QUE L’ÚS DEL LLOC WEB ÉS VOSTRE COMPTE . EL LLOC WEB I CONTINGUT DEL LLOC WEB S’OFEREIXEN ” TAL QUAL” I “COM DISPONIBLE ” SENSE GARANTIA DE CAP TIPUS , JA SIGUI EXPLÍCITA O IMPLÍCITES . SENSE PERJUDICI DE L’ANTERIOR I AL MÀXIM PERMÈS PER LA LLEI, NOSALTRES I ELS NOSTRES OFICIALS , DIRECTORS , EMPLEATS , FILIALS , SOCIS , SUCCESSORS , AGENTS , SOCIS DE DISTRIBUCIÓ , AFILIATS , SUBSIDIÀRIES I LES SEVES EMPRESES RELACIONADES REBUTGEN QUALSEVOL GARANTIA INCLOENT : (1 ) GARANTIES QUE EL LLOC COMPLEIXI ELS SEUS REQUISITS , ( 2) GARANTIES RELATIVES A LA DISPONIBILITAT , EXACTITUD , SEGURETAT DE CONTINGUTS , UTILITAT , PUNTUALITAT INFORMATIVA DEL LLOC WEB , O CONTINGUT DEL LLOC WEB , ( 3) LES GARANTIES DE TÍTOL , nO INFRACCIÓ , COMERCIALITZACIÓ O APTITUD PER A PROPÒSITS DETERMINATS , ( 4) GARANTIA DELS SERVEIS O BÉNS REBUTS A TRAVÉS O aNUNCIATS AL NOSTRE LLOC WEB O ACCESSIBLES MITJANÇANT EL LLOC WEB , ( 5) GARANTIES SOBRE LA PRECISIÓ O FIABILITAT DELS RESULTATS QUE PODEN OBTENIR DE L’ ÚS DEL LLOC WEB , (6 ) GARANTIES QUE L’ÚS DEL LLOC WEB SERÀ SEGUR O SENSE INTERRUPCIONS , I ( 7 ) GARANTEIX QUE L’ERROR AL PROGRAMARI SERAN CORREGITS .

 ( B ) CONSULTAR AMB LA SEVA CORREDOR O UN ALTRE REPRESENTANT FINANCER PER CONSULTAR ELS PREUS O ALTRA INFORMACIÓ FACILITADA A TRAVÉS DEL LLOC WEB ABANS DE L’EXECUCIÓ D’UN ARXIU DE COMERÇ O , FER ALTRES DECISIONS FINANCERES . NOSALTRES NI ELS NOSTRES PROVEÏDORS DE CONTINGUT NO TINDRAN CAP RESPONSABILITAT PER LES DECISIONS D’INVERSIÓ EN BASE A LA INFORMACIÓ SUBMINISTRADA O ACCESSIBLES MITJANÇANT EL LLOC WEB .

9 . LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

( A) EN CAP CAS NOSALTRES O ELS NOSTRES OFICIALS , DIRECTORS , EMPLEATS , FILIALS , SOCIS , SUCCESSORS , AGENTS , SOCIS DE DISTRIBUCIÓ , AFILIATS , SUBSIDIÀRIES O ELS SEUS EMPRESES RELACIONADES SERAN RESPONSABLES DE DANYS INDIRECTES , INCIDENTAL , ESPECIAL , CONSEQÜENT O EXEMPLAR ( FINS I TOT SI NOSALTRES HEM ESTAT AVISAT DE LA POSSIBILITAT DE DANYS ) , RESULTANT DE, EN RELACIÓ AMB O EN QUALSEVOL FORMA AMB EL LLOC WEB O DE LES CONDICIONS D’ ÚS . AQUESTES LIMITACIONS TAMBÉ S’APLIQUEN RESPECTE Als DANYS SOFERTS PER RAÓ DE SERVEIS O PRODUCTES REBUTS A TRAVÉS O PUBLICATS A CONNEXIÓ AMB QUALSEVOL D’AQUEST LLOC WEB O DELS ENLLAÇOS EN EL LLOC WEB , AIXÍ COM PER MOTIU DE QUALSEVOL INFORMACIÓ O CONSELLS REBUTS A TRAVÉS O PUBLICATS EN RELACIÓ AMB QUALSEVOL D’AQUEST LLOC WEB O DELS ENLLAÇOS AL LLOC WEB . AQUESTES LIMITACIONS TAMBÉ S’APLIQUEN RESPECTE Als DANYS SOFERTS PER RAÓ DE QUALSEVOL CONTINGUT PUBLICAT PER UN TERCER O LA CONDUCTA D’UN TERCER EN EL LLOC WEB .

( B ) MALGRAT EL CONTRARI, EN CAP CAS , LA RESPONSABILITAT ACUMULADA DE NOSALTRES I ELS NOSTRES OFICIALS , DIRECTORS , EMPLEATS , FILIALS , SOCIS , SUCCESSORS , AGENTS , SOCIS DE DISTRIBUCIÓ , AFILIATS , SUBSIDIÀRIES I LES SEVES EMPRESES RELACIONADES , PODEN SUPERAR EL MAJOR DELS PAGAMENTS TOTALS REBUTS DE VOSTÈ PER NOSALTRES DURANT ELS ÚLTIMS DOTZE MESOS ( 12 ) o 100 € . A MÉS, VOSTÈ ACCEPTA QUE QUALSEVOL CAUSA D’ACCIÓ QUE SORGEIXI DE, EN RELACIÓ AMB O EN QUALSEVOL FORMA CONNECTATS AMB QUALSEVOL D’AQUEST LLOC WEB O AQUESTES CONDICIONS D’ÚS HA COMENÇAR DINS UN ( 1) ANY DESPRÉS DE LA CAUSA DE L’ACCIÓ ; DEL CONTRARI , TOTA LA D’ACCIÓ QUEDARÀ PROHIBIDA .

10 . TERMINACIÓ

( A) Ens reservem el dret , a la nostra discreció i en qualsevol moment de donar per acabada o suspendre la seva afiliació i / o bloquejar el seu accés al lloc web per qualsevol raó , incloent sense limitació , si vostè no ha pogut complir amb la lletra i l’esperit d’aquestes Condicions d’ús. Vostè accepta que nosaltres no serem responsables davant vostè o qualsevol tercer per qualsevol terminació o suspensió de la seva afiliació o de bloquejar el seu accés al lloc web .

( B ) Qualsevol suspensió o terminació no afectarà a les seves obligacions envers nosaltres en aquestes condicions d’ús. Les disposicions d’aquestes condicions d’ús que per la seva naturalesa han de sobreviure a la suspensió o cancel · lació de la seva afiliació o d’aquests Termes d’Ús romandran vigents , incloent , però no limitat als drets i llicències que li han atorgats en aquest document , indemnitzacions , alliberaments , renúncies , limitacions sobre la responsabilitat , les disposicions relacionades amb la llei aplicable , resolució de conflictes , cap acció de classe , un judici amb jurat i totes les disposicions diverses en la secció 17 .

11 . POLÍTICA DE DRETS D’AUTOR

( A) Respectem els drets de propietat intel · lectual de tercers i s’espera que els usuaris facin el mateix . En circumstàncies apropiades ia la nostra discreció , podem cancel · lar i / o desactivar la membresía dels usuaris sospitosos d’estar infringint els drets d’autor ( o qualsevol altre dret de propietat intel · lectual) d’altres . A més , en les circumstàncies apropiades ia la nostra discreció , podem eliminar o desactivar l’accés al material en qualsevol dels nostres llocs web o allotjat en els nostres sistemes que puguin estar infringiendolo , o l’objecte de l’activitat infractora .

( B ) De conformitat amb la Llei vigent , anem a respondre amb promptitud a les demandes d’infracció de drets d’autor que siguin notificats a l’agent que hem designat a rebre notificacions d’infracció de les reclamacions (el ” Agent Designat “) .

( C) Si vostè és un propietari de drets d’autor ( o està autoritzat per actuar en nom del propietari dels drets) i creuen que el copyright del seu treball ha estat violat , si us plau notifiqui la infracció al nostre agent designat amb una notificació per escrit de la infracció reclamada que inclogui el següent: ( i) Una signatura física o electrònica d’una persona autoritzada per actuar en nom del propietari d’un dret exclusiu que presumptament s’ha infringit . ( ii ) La identificació del treball amb drets d’autor que al · lega han estat violats , o , si múltiples obres amb drets d’autor en un sol lloc en línia estan coberts per una sola notificació , una llista representativa d’aquestes obres en aquest lloc . ( iii ) La identificació del material que es reclama haver estat infringit o ser objecte de l’activitat infractora i que ha de ser eliminat o l’accés ha de ser inhabilitat , i informació raonablement suficient que ens permeti localitzar el material . ( iv ) Informació raonablement suficient que ens permeti comunicar-nos amb vostè , com la seva adreça , número de telèfon i , si està disponible , una adreça de correu electrònic on vostè pot ser contactat . ( v ) Una declaració que vostè creu de bona fe que l’ús del material descrit en la reclamació no està autoritzat pel propietari del copyright , el seu agent , o la llei. ( vi) Una declaració que la informació en la notificació és exacta , i sota pena de perjuri , que vostè està autoritzat per actuar en nom del propietari d’un dret exclusiu que presumptament s’ha infringit . Anem a investigar les notificacions d’infracció de drets d’autor i prendre accions apropiades sota la Llei Les preguntes que no segueixin aquest procediment no poden rebre una resposta .

12 . ELECCIÓ DE LA LLEI , JURISDICCIÓ I COMPETÈNCIA

Aquestes Condicions d’Ús s’interpretarà d’acord amb les lleis espanyoles , sense consideració al seu conflicte de lleis . Els procediments judicials contra nosaltres que puguin sorgir com a conseqüència de, relacionar-se amb , o estar relacionats d’alguna manera amb el nostre lloc web o aquests Termes d’ Ús es presentaran exclusivament en els tribunals espanyols i vostè renúncia a qualsevol objecció jurisdiccional , o inconvenient a aquests tribunals .

13 . RESOLUCIÓ DE DISPUTES

A la secció de Resolució de Disputes sol, “nosaltres ” s’utilitza per referir-se a vostè i nosaltres junts .

( A) Cada un de nosaltres està d’acord per al primer contacte entre nosaltres davant litigis que puguin sorgir , i proporcionar una descripció per escrit del problema , tots els documents / informació i la resolució proposada . Vostè es compromet a posar-se en contacte amb nosaltres a l’adreça indicada en els presents Termes d’ús . Ens comunicarem amb vostè sobre la base de la informació de contacte que ens hagi facilitat .

( B ) Cada un de nosaltres convenen a resoldre totes les disputes ( com es defineix i subjecte a les excepcions específiques a continuació ) només mitjançant arbitratge . En l’arbitratge , no hi ha cap jutge o jurat i la revisió és limitada . No obstant això , així com un tribunal , l’àrbitre ha de respectar els termes i les limitacions en les condicions d’ús i pot adjudicar els mateixos danys i socors . La decisió de l’àrbitre i l’adjudicació serà definitiva i vinculant , amb algunes excepcions en virtut de la Llei d’Arbitratge , i la sentència sobre el laude es pot presentar en qualsevol tribunal que tingui jurisdicció . Cada un de nosaltres també acorden el següent : ( i) ” Disputes ” són qualsevol reclamació o controvèrsia un contra l’ altre relacionat d’alguna manera amb el contingut del lloc web, o d’aquests Termes d’ Ús – això inclou les reclamacions que vostè porti a contra dels nostres empleats , agents , afiliats o altres representants . ( ii ) Si qualsevol de nosaltres vol arbitrar una disputa , estem d’ acord en enviar un avís per escrit a la part contrària amb una descripció de la disputa, els esforços anteriors per resoldre el conflicte , tots els documents / informació , i la proposta de resolució . Estem d’ acord en fer intents per resoldre el conflicte . Si no es pot resoldre la disputa dins dels quaranta-cinc ( 45 ) dies següents a la recepció de la notificació d’arbitratge , llavors podrà sotmetre la controvèrsia a un arbitratge formal . ( iii ) L’arbitratge es durà a terme per un sol àrbitre neutral i tindrà lloc a Barcelona . La llei espanyola que s’aplica a aquests Termes d’Ús s’aplicarà també durant l’arbitratge . ( iv ) Cada un de nosaltres es compromet a no perseguir l’arbitratge de forma àmplia . Cada un de nosaltres està d’acord que qualsevol arbitratge serà únicament entre vostè i nosaltres ( no presentada en nom d’o juntament amb l’afirmació d’una altra persona ) . Si per alguna raó un tribunal o àrbitre sosté que aquesta restricció és inadmissible o no executable , llavors el nostre acord d’arbitratge no s’aplica i la disputa i han de ser portats davant els tribunals . ( v ) Cada un de nosaltres som responsables dels nostres respectius costos relacionats amb advocats , perits i testimonis , així com qualssevol altres despeses relacionades amb l’arbitratge .

( C ) Qualsevol de nosaltres pot portar qualificació de demandes al tribunal de reclams menors .

14 . NO ACCIONS DE CLASSE

EN LA MESURA EN què HO PERMETI LA LLEI , CADA UN DE NOSALTRES RENÚNCIA A QUALSEVOL DRET DE PERSEGUIR CONTROVÈRSIES AMB EL RECLAM DE QUALSEVOL ALTRA PERSONA O ENTITAT O AFIRMAR UNA RECLAMACIÓ COM A REPRESENTANT EN NOM DE LA PERSONA EN QUALSEVOL PROCEDIMENT , DEMANDA , ARBITRATGE O UN ALTRE .

15 . NO JUDICI PER JURAT

EN LA MESURA EN què HO PERMETI LA LLEI , CADA UN DE NOSALTRES RENÚNCIA A QUALSEVOL DRET A UN JUDICI PER JURAT EN QUALSEVOL PROCEDIMENT DEMANDA , ARBITRATGE O UN ALTRE .

16 . ESMENA ; TERMES ADDICIONALS

( A) Ens reservem el dret , a la nostra única discreció i en qualsevol moment i per qualsevol raó , modificar o deixar qualsevol aspecte o característica del Lloc Web o de modificar aquests Termes d’ús. A més , ens reservem el dret d’oferir les normes de funcionament o termes addicionals que regeixen l’ús de la Pàgina web en general , peces úniques de la pàgina web , o ambdós ( “Termes addicionals”) . Qualsevol disposició addicional que pugui proporcionar serà incorporada per referència en aquests termes d’ús. En la mesura de qualsevol conflicte addicional amb aquestes Condicions d’Ús, les Condicions addicionals prevaldran .

( B ) Modificacions a aquests Termes d’ Ús o les Condicions Addicionals serà efectiva immediatament després de l’avís , ja sigui mitjançant la publicació al lloc web o mitjançant una notificació per correu electrònic o correu convencional . És la seva responsabilitat revisar els Termes d’ús i el lloc web de tant en tant per qualsevol canvi , o les Condicions Addicionals. El seu accés i ús de la pàgina web després de qualsevol modificació d’aquests Termes d’ Ús o la prestació dels Termes Addicionals significaran el seu consentiment i acceptació de la mateixa . Si vostè s’oposa a qualsevol revisió posterior dels Termes d’ús o qualsevol altra condició addicional, immediatament deixar d’utilitzar el Lloc Web i , si escau , cancel · lar la seva membresía .

17 . VARIS

( A) La renúncia per qualsevol de les parts de qualsevol violació o incompliment es considerarà com una renúncia de qualsevol incompliment anterior o posterior o per defecte . Els títols de les seccions en aquest document són només per comoditat i no se’ls donarà cap importància legal . Si alguna disposició d’aquestes Condicions d’Ús es considera invàlida o inaplicable , la invalidesa d’aquesta disposició no afectarà la validesa de les disposicions restants de les Condicions d’Ús, les quals romandran en ple vigor i efecte .

( B ) Aquests termes d’ús ( incloent la Política de Privacitat i les Condicions addicionals incorporats per referència ) constitueixen l’acord complet entre les parts respecte a l’objecte del mateix i reemplacen tots els acords previs , escrits o orals entre nosaltres respecte a l’objecte del mateix qüestió .

( C) No pot assignar aquests Termes d’ Ús o assignar cap dret o delegar qualsevol obligació , en la totalitat o en part , sense el nostre consentiment previ per escrit . Aquesta presumpta cessió o delegació per vostè sense el corresponent consentiment previ i per escrit serà nul · la i sense vigència i efecte . Podem cedir aquests Termes d’ Ús o qualsevol continuació dels drets sense el seu consentiment i sense previ avís.